Jak na výběr valentýnského šperku

Svátek zamilovaných se blíží a vy nevíte čím oslnit svou drahou polovičku? Den plný romantiky, vášně a lásky. Pocity vyjadřující se láskou přes psaníčka, romantické večeře, společný čas, květinu až po dárky v podobě šperku a mnoho dalšího.

Moc dobře víme, jak je výběr správného dárku náročný, a proto jsme si pro vás připravili pár tipů, jak udělat letošní Valentýn pro všechny nezapomenutelný.

Tipy na dárky v podobě šperku

U nás v kategorii Valentýn najdete pár doporučených klenotů, které při koupi dostanete zabalené v luxusní dárkové krabičce, jež je dodávána ke každé objednávce u nás.

Šperky ve tvaru srdce

Šperkem ve tvaru srdce nic nezkazíte, ať už se jedná o přívěsek, náhrdelník, náušnice, náramek či prsten, vždy to bude správné rozhodnutí k vyznání lásky. Tento populární tvar symbolizuje lásku, náklonnost a romantiku. Darovat šperk ve tvaru srdce je způsob, jak dát své milované osobě najevo, že jste jí plně oddáni a že si jí vážíte. Šperky ve tvaru srdce mohou být originálním a elegantním dárkem k různým příležitostem.

Perly a diamanty

Perly jsou nádherné a netradiční dárky na valentýna, protože mají mnoho symbolických významů. Podle některých pověstí přinášejí darované perly štěstí, zdraví a bohatství. Perly také reprezentují čistotu, moudrost a krásu. Darovat perlu je způsob, jak vyjádřit svou úctu, uznání a lásku k druhé osobě a dopřát jí tak luxusní potěšení.

Krásný průzračný diamant vsazen do prstenu, přívěsku, náhrdelníku, náramku či náušnice rozzáří celý šperk a symbolizuje harmonii, stabilitu a jednotu všech věcí.

Perly a diamanty se hodí k různým typům šperků, jako jsou náhrdelníky, náušnice, prsteny nebo přívěsky. Jsou velmi univerzální a elegantní. Dají se nosit k jakémukoli oblečení a příležitosti.

Pokud chcete darovat perly nebo diamanty na Valentýn, můžete se inspirovat některými z našich tipů v kategorii Valentýn.

perlyadiamanty

Klenoty ve valentýnských barvách 

Šperky s rubínem nebo červeným kamenem jsou dalšími skvělými dárky na Valentýn, protože mají hluboký symbolický význam. Rubín je považován za královský drahokam barvy krve, který vyjadřuje vášeň, odvahu a věrnost. Je to kámen, který chrání před zlem a přináší štěstí a prosperitu. Červený kámen je obecně spojen s láskou, srdcem a životní energií. Jeho barva přitahuje pozornost a vyvolává emoce. Darovat šperk s rubínem nebo červeným kamenem je tedy způsob, jak projevit svou hlubokou a upřímnou lásku k druhé osobě.

Drahý kámen se prodává v různých velikostech a designech. Můžete si například zvolit klasický srdcový tvar, který je ideální pro valentýnský den, nebo jiný tvar, který má pro vás nebo pro vaši drahou polovičku nějaký význam. Vyberte jakýkoli šperk s rubínem nebo červeným kamenem, udělejte radost své milované osobě a dodejte vašemu vztahu novou jiskru.

rubiny

Zásnuby

Došla Vaše láska až tak daleko, že jste naplno odhodlaný svou drahou polovičku požádat o ruku?
I v této fázi výběru vám velmi rádi pomůžeme. V kategorii zásnubních prstenů najdete velký výběr s prsteny z bílého, žlutého a růžového zlata doplněné o diamant.

Po zásnubách vám i společně moc rádi poskytneme servis pro vybrání snubních prstenů, které se u nás objednávají přímo na míru a ke každé nevěstě se ženichem přistupujeme velmi individuálním přístupem. 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz